Vacature Stagaire

Ben jij gedreven om het verschil te maken bij complexe multidisciplinaire bouw en infra projecten? Neem jij verantwoordelijkheid en ben jij niet bang om in het diepe te springen? Check dan onze vacature en kom stage lopen bij Integraaljagers!

Een dag uit het leven van een Integraaljagers

Wat doe jij in je rol als tenderstrateeg om de winst binnen te slepen? Al voor de kick-off van de tender heb jij samen met je collega’s het project en haar context onderzocht en heb je de strategy-to-win bepaald. Je bepaalt samen met de tendermanager de boodschap en het verhaal van de winnende aanbieding. Dit geeft jou de handvatten om het team aan te sturen en om het ontwerp, de calculatie, de uitvoering en de kwaliteit direct vanaf de start uit te werken. Je geeft ieder teamlid de structuur en het podium om te excelleren binnen hun expertise. Organiseert interactieve kennissessies, gaat om tafel met kennisdragers en hakt samen met het team knopen door in ontwerp, uitvoering, planning en meer. Jij bouwt in lijn met de tenderstrategie zo stap voor stap aan een sterke argumentatie en verwerkt alle input samen met je collega’s in een pakkend EMVI-plan.

Wij zoeken stagaires die beschikken over onderstaande ervaring en competenties

  • HBO/WO niveau;
  • Analytisch vermogen om scherp inzicht in de opgave te verkrijgen;
  • Gedrevenheid om tot de beste oplossing te komen;
  • Doorzettingsvermogen en overtuigingskracht om resultaat te bereiken.

Over Integraaljagers

Integraaljagers is een jong en ambitieus adviesbureau. Alles wat wij doen staat in het teken van het maken van maximale impact en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij bieden wij vrijheid om zelf te sturen in de projecten,

Wat kun je van ons verwachten?

  • Kickstart programma
  • Ontwikkeling: alles wat nodig is om jouw leercurve zo steil mogelijk te maken, zoals intensieve 1-op-1 coaching, trainingsprogramma
  • Bovengemiddelde stagevergoeding

Wat denk je? Bullseye?

Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan ben jij wellicht de nieuwe Integraaljager en ontvangen wij graag jouw reactie!